Jeg har valgt at melde mig ind i DF

Som du sikkert tidligere har hørt / læst så har jeg meldt mig ud af Venstre i Gribskov, da jeg ikke følte jeg var det rette sted, sådan rent politisk. Mit partifarvel til Venstre er der ikke noget dramatisk over og jeg takker for tiden hos partiet med bl.a valgkampen i efteråret 2021. Som jeg i et tidligere indlæg på min hjemmeside skrev “Jeg takker V-holdet / Venstre i Gribskov for tiden i partiet og vil bl.a mindes noget hyggelige timer – f.eks til vores fælles arbejdsdage op til KV21“.

Jeg fik endda efterfølgende et opkald af borgmesteren, der var ked af jeg havde valgt at sige farvel, men vi fik en god snak og som jeg sagde til borgmester Bent Hansen – “Jeg tager hatten af for at du ringer for at høre hvorfor jeg går fra Venstre“. Vi snakkede om et nyt muligt politisk ståsted fremover og jeg kunne fortælle ham, at jeg havde valgt, at melde mig ind i DF Gribskov.

Så hermed kan jeg skrive, at jeg nu er medlem af Dansk Folkeparti og er nu tilknyttet den lokale partiafdeling af Dansk Folkeparti i Gribskov kommune – DF Gribskov.

Du kan evt. læse mere om DF Gribskov på: www.df-gribskov.dk

(udgivet d. 1 juni 2022)

Om Bill Kaae