Søndagens vælgermøde i Ramløse Hallen

Sidste punkt på dagens arbejdskalender var vælgermødet i Ramløse Hallen, som jeg naturligvis var forbi for, at overvære debatten og spørgsmål fra salen samt ikke mindst, at forglemme stemningen i hallen, sådan et par dagen før det store kryds til KV21 og RV21 skal afgives på stemmesedlen d. 16 november 2021.

Og jo et enkelt spørgsmål fra en meget ung kvinde i salen blev det da også til – det var et spørgsmål, der helt tydeligt var en bestilling fra anden side af. Utroligt som en valgkamp kan blive, så tæt på en valgdag, og så snakker vi ikke mere om det.

Jeg ser frem til en ny dag mandag med forskellige valg-pr. for mit kandidatur og selvfølgelig på valgdagen tirsdag med mødetidspunkt kl. 7.00 i det lokale valgsted i Vejby, hvor jeg skal være tilforordnede i Vejby Forsamlingshus, hvor jeg tillige skal sætte mit kryds på en kandidat – gæt selv, hvor mit kryds bliver sat – Haha !!

Godt valg til alle de forskellige kandidater fra alle partier og lister.

Om Bill Kaae