“Politisk havbad og saunagus har i dag stået på min arbejdskalender

Faktisk har jeg i dag næsten taget en kandidatdag ud af min travle arbejdskalender her op til KV21.

Jo man kan faktisk næsten godt tillade sig at sige, at jeg har taget en for holdet – eller en for vores lokale regionskandidat Carina Bloch Simonsen, som vi jo håber vil få en plads efter RV21 i Region Hovedstaden. Jeg har i hver tilfald brugt døgnets lyse timer i redigeringsrummet hos Mediehuset Kattegat for at lave mine optagelser klar fra dagens kolde og varme gys i bølgerne blå og i saunaen. Jo video tager mange timer, at gøre klar til offentliggørelse – sådan er det.

Her tidligt på formiddag var jeg en tur til stranden i Tisvildeleje. Ikke for at vinterbade men med et videokamera under armen, idet den lokale regionskandidat Carina Bloch Simonsen havde sat et arrangement op ved stranden. “Politisk havbad og saunagus” sammen med Venstres spidskandidat til Region Hovedstaden, Martin Geertsen.

Pøj pøj til Carina når nu dit kryds skal sættes på tirsdag !!

En stemningsvideo og flere fotos kan ses på Kattegat.nu og på Tv Kattegat.

Min lille stemningsvideo kan du se herunder

Om Bill Kaae