NU IGEN NytGribskov ?? – FØJ, I burde skamme jer

Nu gøre I det gudhjælpemig IGEN, denne gang i Gilleleje og det endda efter I for få dage siden udførte samme ufine trav i Vejby, hvor det var min valgplakat I dækket til med en række af jeres egne valgplakater foran. Nu er det Gillelejes tur og faktisk tillige ved forsamlingshuset i Ramløse ses en række af jeres valgplakater foran en valgplakat fra en Venstre kandidat.

Her i Gilleleje er det flere forskellige kandidater til både KV21 men også til RV21 og det er tillige spidskandidater imellem dem, som I har dækket til.

Valgplakaten af Bill Kaae, blev dækket til i Vejby af en række af valgplakater fra NytGribskov.

Jeg fik en undskyldning vedr. jeres plakatstunt i Vejby og I ville flytte dem dagen efter, Det var dog kun en delvis flytning af jeres plakater I gad at flytte, kunne jeg se. Jeg valgte dog, at se det som en fejl og fik jo en undskyldning og derfor ville jeg ikke lave en sag mere ud af det.

MEN HALLO, hvad kan vi så bruge jeres undskyldning til ??, når I bliver ved med, at lave jeres ufine trav og en omgåelse af almindelig respekt og empati overfor andre byrådskandidater.

Vi andre render jo hellere ikke rundt i gadelamperne og dækker jeres valgplakater til med vores egne. Vi lever i 2021 og ikke i det vilde vesten, selvom I plejer at sige og skrive “i vores verden“.

Det kan godt være de andre ikke vil eller tør sige noget til jer, men det gør jeg !!

DET ER IKKE I ORDEN NYTGRIBSKOV – FØJ, I BURDE SKAMME JER !!

De forskellige kandidater har mange gange selv brugt egne midler til indkøb af valgplakater og det ved I jo godt, – under alle omstændigheder, så er der lagt en masse frivilligt arbejdskraft bag et kandidatur og dermed også valgplakater I nu helt eller delvis har dækket til med jeres egne.

Jeg er da helt sikker på, at bl.a Morten fra Socialdemokratiet, Brian fra Dansk Folkeparti eller for den sags skyld vedr. Ramløse, at Jørgen fra Venstre bestemt ikke synes, det er særlig sjovt.

I bliver nød til at vågne op til den virkelige verden og ikke rende rundt i jeres egen “Vi vil skide de andre et langt stykke verden” og gøre hvad der passer jer – Helt ærligt, det er en arrogant holdning, som I burde holde jer langt fra. Jeg kender jer, som venlige og søde mennesker og ikke en flok banditter i habitter. I sidder trods alt på borgmesterposten lige nu og bør udvise en vis form for format.

Det her er for lavt gjort og bør være under jeres værdighed !!

Vi bliver simpelhed nød til, alle sammen, at overholde de uskrevne regler og ikke rende rundt og lave sådan noget overfor hinanden – det klart. Det her giver i hvert tilfald stof til eftertanke og noget jeg synes skal taget op på et internt dialogmøde med en fælles løsning partierne/lister imellem, engang efter valget eller i starten af næste byrådsperiode.

Det er som bekendt i “fredstid” man skal blive enig om spillereglerne !!

Iøvrigt kunne jeg se et par stykker af jeres valgplaketer var lagt ned og det samme var en valgplakat fra Socialdemokratiet.

Her er tidligere opslag ang. Vejby – klik på fotoet og læs mit opslag eller besøg min hjemmeside www.billkaae.dk – hvor du kan finde opslaget.

Bill Kaae

Byrådskandidat

www.billkaae.dk

Venstre i Gribskov

Om Bill Kaae