Venstre Gribskovs kandidater til KV21

Jeg opstiller til efterårets kommunalvalg i Gribskov kommune

Velkommen indenfor på www.billkaae.dk – en politisk side på nettet omhandlende Bill Petersen Kaae, der er politisk kandidat til Gribskov Byråd for Venstre Gribskov til KV21.

Hvem er så ham Bill Kaae ?

Jeg hedder som sagt Bill og er født i 1967 og dermed op til denne valgkamp 54 år gammel og mener selv jeg står et godt sted i livet med en masse brugbar livserfaring i rygsækken.

Jeg bor i Vejby, hvor jeg også har haft min skolegang tilbage i 70`erne og 80`erne på den lokale skole, der dengang hed Vejby Skole (nuværende Sankt Helene Skole – Vejby afd.). Efter folkeskolen tog jeg en erhvervsuddannelse indenfor detailhandel og var i mine unge dage Filialleder i en del år i en stor tysk forretningskæde.

Det var tider dengang og med fuld fart over feltet fra tidlig morgen til sent aften/nat – for som en del nok husker fra dengang, i slut 80`erne, så opstartede min nu afdøde far Jørgen og jeg sammen et lokalradioprojekt i 1988 (Radio Kattegat) og sammen med de mange frivillige medarbejder på Radio Kattegat blev den hurtigt populær. Radio Kattegat blev en stor succes og der blev brugt mange skønne tider i studierne sammen med vores frivillige team på radiostationen. Til sidste så mange tider, at jeg valgte radiodriften på fuldtid og dette helt frem til udgangen af 2017, hvor en lovændring fra Folketinget desværre betød et stop for radioens drift pga. de nye lovkrav contra en fornuftig drift fremadrettet.

Efter de mange år på Radio Kattegat er jeg i dag tilknyttet det private arbejdsmarked og er ansat i min brors firma.

Tidligere og nuværende bestyrelsesposter:

Jeg var i en periode, tilbage i 80`erne, tilknyttet en par bestyrelsesposter i Vejby Idrætsforening (skytteafdelingen) og repræsenteret bl.a afdelingen ved idrætsforeningens 100 års jubilæum i 1988.

Jeg har, da min søn gik på Blistrup Skole/Gilbjergskolen, i et par perioder været medlem af skolebestyrelsen og bl.a været skolebestyrelsesformand.

Jeg sidder i dag i bestyrelsen for Vejby Borger- og Grundejerforening samt som suppleant i Vejby-Tisvilde Fjernvarme.

Vedr. det politiske emne – dem der kender mig privat ved, at jeg har mine meninger og jeg er ikke bange for at sige fra, hvis jeg synes der bør ændres i tingene.

Jeg har 2 ører/øjne og en mund og det vil sige, at jeg lytter til/holder øje med hvad borgerne generelt ønsker for deres område og vil søge at finde frem til en fornuftig løsning.

Min grundtanke om byrådet:

Jeg mener helt klart, at alle området og sager under et byråd er vigtigt og alle ender og kanter bør gå op i en højere enhed for borgernes skyld og for en velfungerende kommune – og som udgangspunkt et bredt samarbejde med andre partier og deres mærkesager giver de bedste resultater for borgerne.

Jeg mener, at man bør sidde i byrådet og træffer beslutninger og aftaler for borgernes skyld !!

Jeg står som nr. 11 på Venstre Gribskovs valgliste til KV21 d. 16 november 2021.

Det Venstre du kender:

Venstre i Gribskov Byråd har klare pejlemærker for kommunens udvikling – bl.a mindre bureaukrati, stop gældsætning, større erhvervsvenlighed, gode rammevilkår for foreninger indenfor idræt og kultur.

Venstre Gribskov er altid klar til at tage et ansvar i byrådet og vil gerne samarbejde om brede løsninger.

Ordentlighed, troværdighed og seriøsitet er kerneværdier for Venstre – Venstre kæmper for frihed og fællesskab.

Det er en god indgangsvinkel og gode kerneværdier synes jeg – håber du synes det samme !!

Byrådssalen i Helsinge (privatfoto)

Besøg min side på Facebook – tryk på “synes om” og følg med

Bill Kaae – Byrådskandidat for Venstre Gribskov til KV21

Det var i korte træk lidt om mig og der kommer naturligvis mere indhold på hjemmesiden efterhånden, som valgkampen tager til frem til d. 16 november 2021, hvor krydset skal sættes.

Om Bill Kaae