Den sidste store valgreklame inden du kommer til stemmeboksen i Vejby

Jo jo da, når nu man bor tæt på valgstedet i Vejby, så kan man lige så godt give den gas, som man siger. Denne mandag eftermiddag fik jeg lige en banner og nogle valgplakater op inden det blev alt for mørkt.

Jeg bor jo på Stationsvej og ganske tæt på byens forsamlingshus og så kan områdets vælgere lige få den sidste store valg information om mit kandidatur med på vej til stemmeboksen tænker jeg – og bare rolig jeg sidder ikke dobbelt i bilen og kigger efter dig.

Iøvrigt er jeg selv i forsamlingshuset på valgdagen, da jeg er Tilforordnede og skal møde op kl. 7.00

Stem personligt på kandidat, der gøre noget for den by han bor i.

Sæt dit kryds på Bill Kaae. Jeg står på Venstres liste, som nr. 11.

Godt valg til alle uanset, hvem du stemmer på.

Om Bill Kaae