DEBAT: Vi bør investere i ladestandere til elbiler på offentlige P-pladser i Vejby og Rågeleje

Debatindlæg af Bill Kaae, byrådskandidat fra Venstre Gribskov til KV21:

Vi bør investere i ladestandere til elbiler på offentlige P-pladser i Vejby og Rågeleje.

Jeg har tænkt på det i et stykke tid, at der bør opsættes en ladestander på P-pladsen ved f.eks varslingmasten eller gadekæret i Vejby og tillige på den store P-plads i Rågeleje. Ventetiden kan folk jo bruge på at besøg vores natur eller erhverv.

Ikke fordi jeg selv har en elbil, men jeg synes, det vil være et super godt tegn, at sende i disse tider med snak om klimaet og hvad vi mennesker bør gøre i klimaets tegn og elbilerne vinder jo frem, så det er den grønne fremtid vi investere i.

Sidste og ikke mindst kan det være med til, at tiltrække flere til vores område. At muligheden finder på offentlig område og ventetiden kan bruges fornuftigt i vores skønne området eller måske lægge vejen fordi vores lokale erhvervsliv og lægge lidt handel i kassen, mens deres elbiler suger nyt energi til sig.

Der er helt sikkert andre steder i Gribskov kommune, hvor det vil være en oplagt mulighed, at tilbyde vores turister og sommerhusejere – f.eks omkring området ved den kommende Søborg Sø.

Om ladestanderprojektet skal være via foreningsregi, erhvervsliv eller noget helt andet må man finde en fornuftig løsning på.

Det er klimavenligt, fornuftigt og en investering i den grønne fremtid !!

Det vil jeg arbejde på, med en plads i byrådet.

Bill Kaae

Byrådskandidat

www.billkaae.dk

Venstre Gribskov

Bill Kaae (Pressefoto)

Om Bill Kaae