DEBAT: Der skal findes en løsning med den dårlige vejbane imellem Holløselund og Vejby Strand

Debatindlæg af Bill Kaae, byrådskandidat for Venstre Gribskov til KV21:

“Der skal findes en løsning med den dårlige vejbane imellem Holløselund og Vejby Strand ?

Jeg mener ikke, at vi som kommune kan være bekendt overfor borgerne, sommerhusejerne og øvrige feriegæster i området, der benytter den smalle vej på Holløselund Strandvej og Vejby Strandvej, at vi kan tillade os, at have så dårligt en offentligt vej i et stort sommerhusområde med temmelig meget trafik hver dag – og her snakker vi bl.a om busser, lastbiler osv.

Dem der kender området ved, at det stykke vej mellem købmanden i Vejby Strand og fiskebutikken i Holløselund stort set altid har været dårlig at færdes i, når der er andre trafikanter – og især hvis man er på cykel eller på gåben. Der er flere huller af forskellige størrelser langs asfalten kanten og i vejrabatten af grus, end man kan tælle på sine hænder og fødder tilsammen – især Holløselund Strandvej er slem.

Disse mange huller kan på en “uheldig” dag, på sigt være skyld i forskellige ulykker med måske et grimt resultat og det er der vel ingen, der ønsker for andre mennesker.

Da der som skrevet før også kommer tungt trafik i området hver dag (busser, lastbiler m.m.) er den smalle vejbane bestemt ikke optimal, set i lyset med de store huller langs vejrabatten samt på asfalten. Jeg ved godt det måske politisk set “bare” er et sommerhusområde og man kunne bede folk langs vejen om, at klippe deres hæk, buske og træer ind til skel, det vil især hjælpe dem, som er på gåben – men alligevel. Det simpelthen ikke nok !!

Prøv at se når en stor bus møder en stor lastbil, så skal jeg love jer at de ikke kan være på asfalten og vejrabatten bliver slidt og asfalten langs kanten det samme.

Det bør ikke bare have en meget større politisk fokus – men jeg mener helt klart, at der skal findes på en brugbar løsning.

Borgerne og sommerhusejer har efterhånden råbt højt de sidste mange år om problemet og en lille fiks lappeløsning hist og her, når folket råber højt nok, er ikke vejen frem.

Det kan ikke være rigtigt at man ikke politisk gøre mere for, at finde en holdbar løsning.

DET VIL JEG GØRE HVIS JEG KOMMER I BYRÅDET !!!

Se mine videooptagelser, da jeg tog et smut forbi Holløselund Strandvej d. 28 juli 2021. Her kan man tydeligt se, at den grus der blev lagt i vejrabatten midt i juli måned ikke holdt ret længe.

Det er en af mine mærkesager, som jeg ønsker ændret i den næste byrådsperiode.

Jeg tror du er enig med mig og håber på din stemme til KV21 !!

Bill Kaae

Byrådskandidat

Venstre Gribskov

Bill Kaae (Pressefoto)

www.billkaae.dk

Om Bill Kaae