DEBAT: Borgerservice skal åbnes op igen uden tidsbestilling

Debatindlæg af Bill Kaae, byrådskandidat for Venstre Gribskov til KV21:

Borgerservice på rådhuset i Helsinge skal åbnes op igen uden tidsbestilling.

For nu at sige det på godt dansk – det sgu noget fis, at man skal bestille tid online før man f.eks kan hente et pas på Borgerservice på rådhuset i Helsinge.

Beklager kære Rådhus og Byråd men jeg siger det, som det er – Beslutningen fra 2019 om obligatorisk tidsbestilling til Borgerservice er en ommer !!

Jeg mener, at kommunen er til for borgernes skyld og ikke omvendt !!

Der snakkes så meget om en ringe kommunal service overalt i Gribskov kommune og man kunne passende starte med en banal omgang kundeservice overfor borgerne nemlig med, at “genåbne” borgerservice på rådhuset i Helsinge, uden det her online tidsbestilling halløj før man må tillade sig den frækhed, at besøg kommunens “hovedkontor” med det fine ord “borgerservice”.

Mit indlæg er på ingen måde rettet med medarbejderne på Borgerservice, de passer jo bare deres job og jeg har kun mødt venlighed og smil fra deres side. Det vil jeg lige slå fast en gang for alle, – min kritik er rettet med den måde “man” har besluttet, at borgerne skal kunne få service på.

At man skal gå på nettet og bestille en dag i deres kalender samt ikke mindst et styks “skævt” tidspunkt (f.eks kl. 10.06) for at hente et nyt pas er i min verden noget plat, at tilbyde sine “kunder” i Borgerservice.

Man kan nemt have begge typer “service”, at tilbyde sine borgere.

  • Banale serviceopgaver uden tidsbestilling.
  • De lidt svære “opgaver” kunne forsætte via online tidsbestilling, så kommunens medarbejder har mulighed for lige, at forberede sig, inden mødet med borgeren.

Gribskov for borgerne – hvor svært kan det være ?

Borgerservice på rådhuset i Helsinge skal være åben, som i “gamle” dage, hvor borgerne kunne komme forbi uden digital tilmelding og man måtte naturligvis vente, hvis der var kø – det klart.

Jeg mener, at det skal ændres i næste byrådsperiode !!

X ved Bill Kaae til KV21 i Gribskov

Bill Kaae

Byrådskandidat

www.billkaae.dk

Venstre Gribskov

Bill Kaae (Pressefoto)

(udgivet d. 25 sep. 2021)

Om Bill Kaae